VIDEO: Besiktas besegrade Alanyaspor efter klassmål av Talisca

Besiktas tog en viktig seger i kampen om ligaguldet när Alanyaspor besegrades på hemmaplan.

I Besiktas var Pepe tillbaka efter ett par veckors frånvaro pga skada. I Besiktas matchtrupp fanns också Gökhan Töre som är på väg mot comeback efter en lång skadefrånvaro. Senast han spelade en match var första oktober 2016 då han var utlånad till West Ham som mötte Middlesbrough. Gökhan fick ingen speltid mot och det fick inte heller den tidigare GAIS-spelaren Wanderson som satt på Alanyaspors bänk hela matchen.

Matchens enda mål kom i den 29e minuten genom VM-aktuella Talisca som gjorde sitt 11e ligamål och 17e mål totalt i alla tävlingsmatcher den här säsongen efter ett klassmål utanför straffområdet.

Besiktas gick upp på andraplats i tabellen på samma poäng som Istanbul Basaksehir men med bättre målskillnad. Laget är en poäng bakom ledande Galatasaray. Alanyaspor ligger på 14e plats i tabellen och har en poäng ner till både Osmanlispor som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket samt Genclerbirligi som ligger på nedflyttningsplats.