VIDEO: Cengiz Ünders assist tog Roma till semifinal

Cengiz Ünder som har varit borta de senaste matcherna p.g.a. skada var tillbaka när AS Roma tog emot Barcelona i Champions League.

Det var returmatch i Champions League kvartsfinaler när FC Barcelona gästade huvudstaden i Italien. Roma behövde göra tre mål för att ta sig vidare till semifinal och det var precis det som italienarna gjorde. Edin Dzeko gav ledningen till hemmalaget redan i första halvlek och fixade sedermera straff som förvaltades av Danielle De Rossi och 2-0 var ett faktum i den 58:e minuten.

Cengiz Ünder som har varit fantastisk för Roma under våren, byttes in i den 73:e minuten och bara nio minuter senare gjorde han skillnaden i matchen som skulle ta Roma till semifinal. Cengiz slog ett inlägg som rensades utav Barcelonas Umtiti till hörna, en hörna som slogs av Cengiz själv och som hittade Konstantinos Manolas panna. Cengiz som var tillbaka från skada, var kvick på sin högerkant och gjorde det svårt för Barcelona-försvaret.

Cengiz Ünders assist som blev avgörande: