VIDEO: Cupderbyt mellan Fenerbahce och Besiktas avbröts

Derbyt mellan Fenerbahce och Besiktas i turkiska cupens semifinal fick avbrytas i den andra halvleken efter skandalscener.

Första mötet lagen emellan slutade 2-2.

Besiktas fick mittbacken Pepe utvisad i den första halvleken. Utvisningen kom i den 30e minuten. Första halvleken var chansfattig och dröjde ut på tiden pga att föremål kastades in på planen när Ricardo Quaresma skulle slå hörnor.

Den andra halvleken var knappt femton minuter gammal när tumult utbröt vid Besiktas’ avbytarbänk. Bl.a. hamnade reservmålvakten Tolga Zengin i dispyt med personer på läktaren. Föremål kastades in och ett av dessa träffade Besiktas’ tränare Senol Günes i huvudet. På bilder som cirkulerade i sociala medier kunde man se att Senol Günes fick sys med flera stygn. Skandalscenerna fortsatte sedan i korridorerna till omklädningsrummet.

Domarna tog beslutet att avbryta matchen.

Senare under kvällen meddelade det turkiska fotbollsförbundet att ett beslut angående matchen kommer under nästa vecka.