VIDEO: Fenerbahce slog Osmanlispor

Fenerbahce tog en viktig seger på hemmaplan mot Osmanlispor och är kvar i titelracet. 

Desto tuffare är det för Osmanlispor som ligger nästsist i Süper Lig och ligger väldigt illa till. Osmanlispor har två poäng upp till säker mark men det blev för svår afton under söndagen mot Fenerbahce.

Hemmlaget tog ledningen genom mittbacken Martin Skrtel i den 55:e minuten och fransmannen Mathieu Valbuena stod för framspelningen. Fem minuter senare så utökade Roberto Soldado till 2-0. Matchens första mål av Skrtel gav uppstånd till stor diskussion på planen bland lagen då Osmanlispor menade att bollen aldrig var inne men domaren gav godkännande av målet efter att en av linjedomarna meddelat att bollen var över mållinjen.

Fenerbahce hade fler chanser men siffror stannade vid två mål. Fenerbahce har nu 54 poäng och fem poäng upp till ligaledarna Istanbul Basaksehir på 59 poäng.

Målvakten Volkan Demirel höll sin femte raka nolla i ligan för Fenerbahce i och med resultatet.