VIDEO: Fenerbahce vann femte raka och gick upp i delad serieledning

Fenerbahce vann sin femte raka match i ligan när laget besegrade Kasimpasa på bortaplan på lördagskvällen.

Segersiffrorna blev 4-1 och Fenerbahce har gjort fyra eller fler mål i tre av segrarna. Lagets målskillnad i dessa segrar är 17-3. På de sju senaste ligamatcherna har Fenerbahce sex segrar och en oavgjord med målskillnaden 19-3.

Mot Kasimpasa tog Fenerbahce ledningen i den 31a minuten genom Josef de Souza vilket också blev halvtidsresultatet. I början av den andra halvleken kvitterade Kasimpasa genom Ilhan Depe via Martin Skrtel. Fenerbahce tog återigen ledningen i den 64e minuten genom högerbacken Sener Özbayrakli. Matchens två sista mål gjordes av inhopparna Mathieu Valbuena i den 74e minuten och Vincent Janssen i den 94e minuten. Valbuenas mål var ett omdiskuterad mål då bollen såg ut att vara över kortlinjen när Giuliano slog passningen.

I och med segern går Fenerbahce upp i delad serieledning på samma poäng (63) som Galatasaray. Besiktas och Istanbul Basaksehir ligger precis bakom med 60 poäng vardera.

På söndagen möts Galatasaray och Besiktas. Basaksehir reser till huvudstaden Ankara för att möta Osmanlispor som slåss för sin överlevnad i Süper Lig.

Målen

0-1 Josef de Souza

1-1 Ilhan Depe

1-2 Sener Özbayrakli

1-3 Mathieu Valbuena

1-4 Vincent Janssen