VIDEO: Galatasaray besegrade Trabzonspor och återtog förstaplatsen i tabellen

Galatasaray besegrade Trabzonspor med 2-1 på hemmaplan och återtog förstaplatsen i tabellen.

Efter Istanbul Basaksehirs seger tidigare under söndagen mot Akhisarspor på bortaplan med 2-1 var Galatasaray tvugna att vinna hemma mot Trabzonspor för att återta förstaplatsen vilket man gjorde också.

Sofiane Feghouli gav Galatasaray ledningen i den sjunde minuten. Det var Feghoulis sjätte ligamål för säsongen. I den 60e minuten ökade skytteligaledaren Bafetimbi Gomis på Galatasarays ledning med sitt 26e ligamål för säsongen. Juraj Kucka reducerade för Trabzonspor på tilläggstid med ett mål från halva plan men närmare än så kom inte gästerna och Galatasaray tog alla poängen inför hemmafansen.

Galatasaray som har 4 segrar samt 1 oavgjord på sina 5 senaste ligamatcher toppar tabellen med 57 poäng, en poäng före Istanbul Basaksehir och fyra poäng före Besiktas. Trabzonspor är kvar på femteplats och har sex poäng upp till Fenerbahce på fjärdeplats.

Målen från matchen