VIDEO: Galatasaray tappade ligaledningen – Genclerbirligi avgjorde på stopptid

Det blev ett stort tapp för Galatasaray i toppen under måndagskvällen när Istanbul-laget åkte på en kalldusch i huvudstaden. 

Galatasray var piskade att vinna ikväll, istället tog Genclebirligi segern i den 92:a minuten genom Alper Uludag.

”Gencler” var väldigt vaksamma och hade bra lägen även i första halvlek men lagen fick gå in mållösa in i halvlek. I andra halvlek kom Galatasaray in i matchen och skyttekungen Gomis hade två bra lägen för Galatasaray men lyckades inte förvalta dem på bästa sätt.

I och med vinsten så är Genclerbirligi ovanför strecket från nedflyttningsplats tack vare två poäng mer än Konyaspor och Osmanlispor. Galatasaray på andra sidan tappar ligaledningen med denna förlusten och Istanbul Basaksehir är ny ligaledare på 59 poäng. Galatasaray är kvar på 57 poäng. Besiktas ligger trea med 56 poäng och Fenerbahce skuggar med 54 poäng.

Genclerbirligi spelade med Johannes Hopf i målet som vanligt och Abdulrahman ”Abbe” Khalili kom in i 90:e minuten för Stefane Sessegnon.