VIDEO: Arda utvisad på tilläggstid efter att ha puttat linjedomaren

Istanbul Basaksehirs prestigevärvning i januari, Arda Turan tappade humöret helt efter Sivasspors ledningsmål på tilläggstid.

Arda som hade startat i sju raka matcher fick inleda matchen mot Sivasspor på avbytarbänken pga skadekänning. Han byttes in i den 70e minuten istället för målskytten Rijad Bajic.

Arda gjorde inga större väsen av sig förutom på tilläggstid i den 94e minuten efter Sivasspors kvitteringsmål någon minut tidigare. Han förlorade en duell mot Sivasspors försvarare John Boye och linjedomaren Erdinc Sezertam vinkade för inkast till Sivas. Ett beslut som Arda inte gillade utan att han protesterade för fullt innan han puttade linjedomaren. Arda fick direkt rött kort och nu väntar troligen flera matchers avstängning vilket skulle innebära att han har spelat färdigt för säsongen.

Arda Turan har gjort 2 mål och 1 assist på 11 ligamatcher för Istanbul Basaksehir den här säsongen.