Besiktas har fått bud på Vida från engelska lag

Besiktas kroatiske försvarare Domagoj Vida kan vara på väg bort.Den 29-årige försvararen drar till sig intresse från England och Besiktas ska ha fått in flera bud på kroaten. Bland annat turkiska Sabah rapporterar att Leicester City ska ha först erbjudit 12 miljoner euro och sedan höjt sitt bud till 14 miljoner euro. Samtidigt ska West Ham ha erbjudit Besiktas 13 miljoner euro för försvararen.

beiN Sports har de senaste dagarna rapporterat att även Everton har visat intresse för Domagoj Vida och att kroaten även finns med på Liverpools önskelista men att ingen bud har kommit in från Liverpool-klubbarna.

Enligt Sabah så kräver Besiktas minst 18 miljoner euro för Domagoj Vida. Den kroatiske försvararen är given i det kroatiska landslaget som vann sin VM-grupp och Vida har gjort ett bra mästerskap så här långt.