BOMBEN: Fenerbahce nära Jack Wilshere

beIN Sports Turkiet rapporterar om att Jack Wilshere är nära en flytt till Fenerbahce.

Jack Wilshere är tillsammans med sin bror och agent i Istanbul på inbjudan av Fenerbahce och har besökt staden samt klubbens träningsanläggningar. Den engelske mittfältaren sägs vara väldigt öppen för en flytt till Fenerbahce och har enligt beIN Sports journalisten, Alper Yeminciler, som har bra koll på Fenerbahce, så ska Wilshere även ha kollat på hus på den asiatiska sidan av Istanbul.

Jack Wilshere har under våren kopplats ihop med en flytt till Fenerbahce och nu sägs det vara nära. Den engelske mittfältaren sågs som en supertalang under och tog plats i Arsenals A-trupp redan som 16-åring och blev den yngste spelaren någonsin att spela för Arsenal när han debuterade mot Blackburn i september 2008, han var då 16 år och 256 dagar gammal.

Om bara några dagar, den 31 juni, så går Wilsheres kontrakt ut med Arsenal och kommer då kunna ansluta till Fenerbahce som bosman. Det har ännu inte rapporterats om vilken sign-on bonus och lön som Jack Wilshere kommer få.