Burak Yilmaz stannar i Trabzonspor

Burak Yilmaz vara eller icke vara i Trabzonspor har varit ett frågetecken i princip i hela våren.

Nu kommer beIN Sports med uppgifterna om att den turkiske anfallaren ska ha bestämt sig för att stanna i Trabzonspor. Det fanns ett stort intresse för Burak i vintras och anfallaren själv hade öppnat för en flytt.

Uppgifterna bekräftas av klubbens president,  Ahmet Agaoglu, som har sagt att man har träffats med Burak ett par gånger och att spelaren ska nu ha gått med på att gå ner i lön.

Burak kommer att vara kvar i Trabzonspor tills 2020, det är så långt som kontraktet sträcker sig. Utöver Besiktas så var även Istanbul Basaksehir intresserade av anfallaren i vintras men på senare tid ska intresset ha svalnat av. Vad gäller i Besiktas fall så erbjöd Besiktas max tre miljoner euro medan Trabzonspor krävde fem miljoner euro.