Erkan Zengin lämnar Hammarby – ser ut att återvända till Turkiet

Det blev en stor nyhet när Erkan Zengin återvände till Hammarby. Dock blev det bara en liten kort sejour i klubben och få matcher för Erkan som först skulle komma upp i matchtempo och sedan olyckligtvis drog på sig en allvarlig skada som har hållit honom borta från spel under hela våren. Erkan Zengin har hållit igång med sin rehab i framförallt Turkiet och mycket talade även för att det inte skulle bli någon förlängning med ”Bajen”.

Nu är det officiellt och klart att Erkan Zengin inte förlänger med Hammarby. Spelaren har bekräftat för diverse tidningar och kanaler i Sverige att nästa klubb blir i Turkiets högsta division och att spelarens agent just nu förhandlar med turkiska klubbar.

Tidigare i aprilmånad skrev vi med hänvisning till Hürriyet att Erkan Zengin var muntligt överens med Antalyaspor efter möte med lagets huvudtränare Hamza Hamzaoglu. Dock gick Antalyaspor och Hamza Hamzaoglu skilda vägar i slutet av maj det här året efter att Süper Lig blev färdigspelat.

Återstår att se vilken klubb det blir för Erkan Zengin.