Flera spelare lämnar Göztepe

Flera spelare lämnar Göztepe efter succésäsongen.

Nykomlingen Göztepe som var tillbaka i Süper Lig efter fjorton år stod för en mycket bra insats och slutade på en sjätteplats i tabellen.

Nu sker det flera ändringar inför nästa säsong i klubben. Laget har en ny tränare i Bayram Bektas som har tagit över jobbet efter Tamer Tuna. Det är också klart att flera spelare lämnar klubben inför nästa säsong; Reservmålvakten Günay Güvenc som spelade 6 tävlingsmatcher, högerbackarna Sabri Sarigolu som spelade 29 tävlingsmatcher och Tanju Kayhan som spelade 15 tävlingsmatcher, den franske vänsterbacken Leo Schwechlen som spelade 23 tävlingsmatcher samt lagkaptenen- och defensiva mittfältaren Selcuk Sahin som spelade 27 tävlingsmatcher.

Utöver dessa spelare är framtiden för två mittbackar osäkra i klubben. Serben Milos Kosanovic som hämtades på lån från Standard Liege förra året som spelade 23 tävlingsmatcher och brassen Kadu som missade slutet av förra säsongen pga knäskada som spelade 20 tävlingsmatcher. Dessutom kan Göztepe få det mycket svårt att få till en förlängning med anfallaren Demba Ba som gjorde storsuccé i klubben under vårsäsongen med 7 mål på 13 ligamatcher. Ba skrev på ett halvårskontrakt med Göztepe men har nu dragit till sig intresse från andra klubbar.