”Guti blir assisterande tränare i Besiktas”

Både beIN Sports och NTV Spor uppger att Guti blir ny assisterande tränare i Besiktas.

Det har tidigare varit tal om att Guti var på väg att återvända till Besiktas som tränare men senare kom uppgifter om att han skulle stanna kvar i Real Madrid.

Och nu säger de senaste uppgifterna om att Guti ska ha tackat nej till Real Madrids erbjudande och istället tackat ja till Besiktas där han kommer att vara assisterande tränare till Senol Günes. Enligt NTV Spor rör det sig om ett tvåårskontrakt värt 350 000 Euro per år. Allt förväntas bli officiellt under de kommande dagarna.

Samtidigt skriver beIN Sports att Besiktas plan är att Guti efter ett par år som assisterande tränare till Senol Günes ska ta över huvudtränarjobbet i klubben efter honom.

En annan tränare som tidigare har varit assisterande tränare till Senol Günes men som nu är huvudtränare är Tamer Tuna. Förra säsongen ledde han nykomlingen Göztepe till en sjätteplats i Süper Lig. Men trots det fick han inget nytt kontrakt med Göztepe och är nu istället tränare för Sivasspor.