Lottat i Europa League: Besiktas’ motståndare i andra kvalomgången

Besiktas går in i andra kvalomgången till Europa Leagues gruppspel.

Besiktas som under de två senaste säsongerna varit direkt kvalificerade till Champions Leagues gruppspel efter att ha vunnit turkiska ligan två år i rad får i den kommande säsongen kvala till Europa Leagues gruppspel. Besiktas slutade på fjärdeplats i ligan förra säsongen och går därav in i andra kvalomgången till Europa Leagues gruppspel.

Där får Besiktas möta antingen OFK Titograd från Montenegro, B36 Torshavn från Färöarna eller St. Joseph’s från Gibraltar. B36 och St. Joseph’s möts i kvalet till första kvalomgången. Vinnaren efter dubbelmötena går vidare till första kvalomgången där OFK Titograd väntar.

Besiktas inleder på bortaplan torsdagen den 26e juli och spelar returen på hemmaplan veckan därpå torsdagen den 2a augusti.