Målvakt lämnar Besiktas

Den 30-årige ukrainske målvakten Denys Boyko har lämnat Besiktas.

Ny klubbadress blir Dynamo Kiev dit han var utlånad under den andra halvan av förra säsongen. Boyko har skrivit på ett femårskontrakt med den ukrainska klubben.

Boyko kom till Besiktas i januari 2016 från Dnipro för 3,3 miljoner Euro och skrev då ett 4,5 årskontrakt. Men det blev bara 5 tävlingsmatcher i Besiktas-tröjan. Under säsongen 2016/17 var han utlånad till Malaga för en kostnad på 425 000 Euro men det blev inte många matcher heller där och efter att ha återvänt till Besiktas inför den förra säsongen blev han utlånad på nytt den här gången till Dynamo Kiev tidigare i år och nu har det blivit en permanent övergång till samma klubb.

Enligt uppgifterna betalar Dynamo Kiev ingen övergångssumma.