Riza Calimbay ny tranare i Konyaspor

Konyaspor har utsett Riza Calimbay (till vänster på bilden ovan) till ny tränare.

Han tar över tränarjobbet efter Sergen Yalcin som inte fick förnyat kontrakt trots att Konyaspor höll sig kvar i Süper Lig förra säsongen. Riza Calimbay inledde förra säsongen som tränare för Antalyaspor men avgick i början av säsongen. Därefter tog han över tränarjobbet i Trabzonspor men fick lämna klubben när säsongen är slut.

Riza Calimbays kontrakt med Konyaspor är på ett år med option på ytterligare ett år.

Riza som under sin aktiva spelarkarriär bara spelade för Besiktas där han är legendar efter över 500 matcher för klubben har varit tränare i många klubbar; Göztepe, Denizlispor, Ankaragücü, Caykur Rizespor, Besiktas, Ankaraspor, Rizespor, Eskisehirspor, Sivasspor, Rizespor, Mersin Idman Yurdu, Kasimpasa, Antalyaspor och Trabzonspor.