Caykur Rizespor värvar Kosovos landslagsmålvakt och vänsterback

Nykomlingen Caykur Rizespor gjorde klart med två nyförvärv under fredagen.

Den 30-årige målvakten Samir Ujkani som har gjort 18 landskamper för Kosovo och som också har spelat 20 landskamper för Albanien har skrivit på ett treårskontrakt. Han kommer närmast från spel i Cremonese där han spelade 38 av 42 ligamatcher förra säsongen. Ujkani har spelat i Italien sedan 2007 då han värvades från Anderlecht till Palermo. Förutom spel i Cremonese och Palermo har han också spelat i Novara, Chievo, Genoa, Latina samt Pisa. I Novara var han med och gick upp från Serie C till Serie A på två säsonger

Den 28-årige vänsterbacken Armand Traore har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år. Han kommer närmast från spel i Middlesborough men var utlånad till Cardiff City under andra halvan av förra säsongen. Har spelat många år i England där det har blivit mest spel i Queens Park Rangers både i Premier League och Championship. Traore värvades av Arsenal när han var 15 år och fick också chansen i klubbens A-lag. Under tiden i Arsenal blev han utlånad till Portsmouth och Juventus innan det blev en permanent övergång till Queens Park Rangers.