Colin Kazim-Richards på lån till mexikansk klubb

Colin Kazim-Richards har blivit utlånad från sin brasilianska klubb Corinthians till den mexikanska klubben LOBOS Buap.

Kazim-Kazim, 31 år som har gjort 37 landskamper för Turkiet och var med i truppen som gick till semifinal i EM 2008 har gjort klart med sin fjortonde klubb i karriären. Det blir den mexikanska klubben LOBOS Buap dit han är utlånad från Corinthians. Det har bara blivit en ligamatch i Brasilien för honom den här säsongen och nu flyttar han vidare i hopp om mer speltid. Förra året blev han brasiliansk ligamästare med Corinthians. Han har också blivit grekisk ligamästare med Olympiakos och skotsk ligamästare med Celtic.

Alla klubbarna som Colin Kazim-Richards har spelat A-lagsfotboll för: Bury, Brighton, Sheffield United, Fenerbahce, Toulouse, Galatasaray, Olympiakos, Blackburn, Bursaspor, Feyenoord, Celtic, Coritiba, Corinthians och LOBOS Buap.