Det galna budet till Quaresma från Kina

Besiktas’ yttermittfältare Ricardo Quaresma ska ha fått ett drömbud från Kina.

Det är den turkiska sajten Habertürk som skriver att en klubb i kinesiska andraligan ska ha erbjudit Quaresma ett treårskontrakt värt totalt 27 miljoner Euro vilket skulle ge honom 9 miljoner Euro i lön per år. Den ickenamngivna klubben sägs vilja köpa loss Quaresma för 6 miljoner Euro men att Besiktas’ president Fikret Orman ska velat ha 10 miljoner Euro.

Sajten skriver vidare att det höga budet ska ha gjort att Quaresma ser positivt på en flytt till Kina och att han inom snar framtid kommer att sätta sig ner med Besiktas’ ledning för att diskutera framtiden.

34-årige Quaresma som fyller 35 år i september har två år kvar på sitt kontrakt med Besiktas som är värt totalt 3,85 miljoner Euro.