Fabri nära Fulham: ”Min dröm är att spela i Premier League”

Besiktas målvakt Fabri sa i en intervju med TRT Spor att han hoppas en flytt till Fulham blir av.

– Premier League är en mycket stor liga och är en liga jag känner till sedan flera år tillbaka. Jag har haft en mycket bra tid här i Besiktas. Besiktas och Fulham är just nu i förhandlingar. Det finns en överenskommelse men inget påskrivet. Om båda klubbarna kommer överens vill jag spela i Premier League. Om det blir så vill jag redan nu tacka supportrarna, klubbens och de som arbetar i klubben, sa han till TRT Spor.

-Varje fotbollsspelare har en dröm om att få spela i de större ligorna. Tiden i Süper Lig har varit en del av mitt liv. Jag har fått uppleva saker som jag aldrig kommer att glömma men jag känner att det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Jag kom hit för att bli glad och för att göra mitt bästa. Jag hade mina mål och nu när målen är uppfyllda vill jag fortsätta jaga mina drömmar.

Fabri har spelat 87 tävlingsmatcher i Besiktas och vunnit en ligatitel. Det har också blivit spel i Champions Leagues gruppspel två raka säsonger där Besiktas skrev historia under den förra säsongen och även spel i Europa Leagues kvartsfinal där det blev förlust efter straffsparkar mot Lyon.