Fenerbahce åker till Ryssland för att förhandla med colombiansk landslagsman

Fenerbahce är på transferjakt och letar efter förstärkning till alla lagdelar. 

beIN Sports rapporterar att Fenerbahces ledning har åkt till Moskva i Ryssland för att förhandla med Yerry Mina som spelar för Colombias landslag. Till vardags spelar Yerry Mina i Barcelona men har inte fått mycket speltid och den 23-årige försvararen är öppen för flytt. Enligt tidigare rykten så är det en spelare som den nye presidenten, Ali Koc, har haft koll på under en längre tid. Ali Koc har bra förhållande och kontakt med FC Barcelona genom tidigare sponsoraffärer som gjorts mellan Barcelona och turkiska företaget Beko.

FC Barcelona vill låna ut Yerry Mina och störst intresse har funnits från Fenerbahce. Det har ännu inte skrivits om det kommer att finnas någon utköpsklausul men förhandlingarna kommer att ta fart nu när representanterna från Fenerbahce ska träffa spelaren.