Fenerbahce får konkurrens: Yerry Minas succé i VM skapar mer intresse

Fenerbahce har sedan en tid kopplats ihop starkt med Colombias och Barcelonas försvarare Yerry Mina.

Det var i  förra veckan som rapporterar började dyka upp om att Fenerbahces ledning skulle åka till Moskva för att förhandla med Yerry Mina.

Fenerbahces nye president Ali Koc har goda kontakter inom Barcelona och bra band till klubben. Fenerbahce som är intresserade av att låna in Yerry Mina börjar dock dra till sig intresse från andra klubbar, bland annat Liverpool enligt engelska Daily Mirror.

Den 23-årige försvararen har fått lite speltid sedan han kom från Palmeiras men frågan är hur allting utvecklas nu. Mina gjorde återigen mål när han kvitterade för Colombia på tilläggstid mot England i VM-åttondelsfinalerna. Colombia åkte dock ut på straffar men Mina har gjort tre mål på fyra matcher för Colombia och har varit en av turneringens bästa spelare. Kommer han lånas ut till Fenerbahce med en utköpsklausul efter lånet, blir det en annan klubb eller stannar han i Barcelona?