Fenerbahce värvar två spelare från Altinordu

beIN Sports skriver att Fenerbahce har kommit överens med två spelare från Spor Toto 1. Lig-klubben Altinordu.

Spelarna det handlar om är den 18-årige målvakten Berke Özer som tidigare har dragit till sig intresse från Europas storklubbar och den 21-årige yttermittfältaren Baris Alici. Båda spelarna är fostrade i Altinordu som är kända för sin ungdomsakademi där bl.a. landslagsspelarna Caglar Söyüncü och Cengiz Ünder har spelat.

Berke är en 1,91 meter lång målvakt som spelade i 5 ligamatcher samt en cupmatch förra säsongen och Baris som främst spelar högermittfältare gjorde 10 mål samt 10 assist på 32 ligamatcher förra säsongen. Har en tvillingbror vid namn Kerim som också spelar i Altinordu.

Enligt beIN Sports uppgifter betalar Fenerbahce totalt 4 miljoner Euro i övergångssumma för båda spelarna. Altinordu ska också få procent i vidareförsäljning men oklart hur många procent det rör sig om. Berke uppges få en lön på 700 000 TL per år och Baris uppges få en lön på 1 miljon TL per år.

Bägge spelarna ska efter att ha gått igenom den obligatoriska läkarundersökningen ansluta till klubbens försäsongsträning.