Fenerbahces träningsmatcher på försäsongen

Fenerbahce har planerat in följande träningsmatcher på försäsongen.

Första träningsmatchen spelas mot Istanbulspor från Spor Toto 1. Lig på Necmi Kadioglu stadion i Istanbul lördagen den 7e juli. Därefter reser Fenerbahce på träningsläger till staden Lausanne i Schweiz från tisdagen den 10e juli till onsdagen den 18e juli. Där ska Fenerbahce möta nykomlingarna i Premier League kommande säsongen Fulham lördagen den 14e juli.

Efter hemresan till Istanbul kommer holländska Feyenoord på besök till Ülker stadion för match lördagen den 21a juli och onsdagen den 1a augusti kommer Serie A-klubben Cagliari på besök till Ülker stadion.

Utöver träningsmatcherna som är redan bokade kommer Fenerbahce att delta i en miniturnering utomlands torsdagen den 26e juli till lördagen den 28e juli.