Flera spelare på väg bort i Besiktas

Mycket är på gång i Besiktas just nu.

beIN Sports skriver att Besiktas har kommit överens med Fulham angående målvakten Fabri. Besiktas ska ha tackat ja till ett bud på 6 miljoner Euro och förhandlingar just nu med Fabris agent. Fabri själv förväntas åka till London inom snar framtid för att förverkliga övergången.

Mittbacken Domagoj Vida har varit ett eftertraktad namn på transfermarknaden efter succén i VM där han spelade i alla matcher förutom mot Island när Kroatien redan var klara för åttondelsfinal. Han spelade samtliga minuter, gjorde ett mål och noterades även för en assist. Vi har tidigare skrivit om att flera engelska klubbar har varit intresserade och nu ska det ha kommit ett officiellt bud från West Ham på 22 miljoner Euro. Men Besiktas’ president Fikret Orman vill förhandla med West Ham för att få upp priset.

Och Atiba Hutchinsons tid i Besiktas ser ut att vara över då han ska ha tackat nej till klubbens senaste kontraktsförslag på ett år pga lönen.