Jack Wilshere: ”Jag har inte bråttom med mitt beslut”

Jack Wilshere som har kopplats ihop med en flytt till Fenerbahce gjorde i lördags ett uttalande om hans framtid.

Wilshere sa följande till Sky Sports: ”Alla vet om hur mycket jag tycker om Premier League men om det kommer ett rätt erbjudande kan jag tänka mig spela utomlands. Men jag har inte bråttom. Jag är inne på min sista dag på kontraktet med Arsenal och det känns konstigt. Jag har varit här i sjutton år varav tio år har varit som proffs. Vi ser över alternativen och jag försöker hålla mig i form. Jag är redo att röra på mig.”

Det har varit en positiv tid de senaste veckorna där jag har fått både vila och fundera över min framtid. Jag kommer inte att ha bråttom med mitt beslut. Transferperioden tar slut i augusti men redan nu har klubbarna dragit igång med sina transferplaner. Vi får se vad som kommer att hända.”

Wilsheres kontrakt med Arsenal gick ut den sista juni och han är nu fri att skriva på för vilken klubb han bestämmer sig för. Han var i förra veckan på besök i Istanbul och besökte Fenerbahce.

Förutom Fenerbahce uppges även Fulham, Crystal Palace, West Ham, Everton, Wolverhampton och Milan vara intresserade av Wilshere.

***

Trots Wilsheres uttalande skriver flera turkiska medier om att en övergång till Fenerbahce kan bli klar under den här veckan.