Josue klar för sin fjärde turkiska klubb

Den 27-årige portugisiske mittfältaren Josue har gjort klart med sin fjärde klubb i turkiska ligan.

Inför säsongen 2014/15 anlände han på lån från Porto till Bursaspor där han gjorde 7 mål och 6 assist på 30 ligamatcher. Säsongen efter lånades han in på nytt av Bursaspor men den gången gick det inte lika bra. Efter bara 2 assist på 14 ligamatcher lämnade han klubben efter halva säsongen och återvände till Porto för att bli utlånad till Braga istället. Inför säsongen 2016/17 var det Galatasaray som lånade honom från Porto. Han gjorde 2 mål samt 3 assist på 25 ligamatcher. Han lämnade efter säsongen och inför förra säsongen blev det en permanent övergång till Osmanlispor men parterna gick skilda vägar redan efter halva säsongen.

Josue har varit klubblös sedan i december men har nu skrivit på för två år med Akhisarspor där spel i Europa Leagues gruppspel väntar den här säsongen.