OFFICIELLT: Fabri lämnar Besiktas för spel i Fulham

Besiktas har meddelat att klubben säljer målvakten Fabri till Fulham.

Det som har varit igång ett tag blev officiellt under tisdagen. Besiktas har meddelat börsen (KAP) att klubben säljer Fabri till Fulham för 6 miljoner Euro. Fabri hade ett år kvar på sitt kontrakt med Besiktas.

Fabri har skrivit på ett treårskontrakt med Fulham som är nykomlingar i Premier League den här säsongen.

-Jag är glad över att vara i en historisk klubb som Fulham, den äldsta klubben i London. Och jag är mycket glad över att ha fått den här möjligheten att spela i Premier League med Fulham, sa Fabri efter att ha skrivit på kontraktet.

LÄS OCKSÅ:
”Besiktas överens med Fulham”
Fabri nära Fulham: ”Min dröm är att spela i Premier League”
Fulham ute efter Besiktas målvakt