NTV Spor: Besiktas erbjuder Ryan Babel nytt kontrakt

NTV Spor uppger att Besiktas har erbjudit Ryan Babel ett nytt kontrakt.

31-årige Babel som har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt värt 2,1 miljoner Euro ska ha blivit erbjuden ett nytt kontrakt som sträcker sig till juni 2021 värt 3 miljoner Euro per år. Det har tidigare skrivits att den brasilianska klubben Flamengo ska ha varit intresserade av honom och uppgetts erbjuda upp till 7 miljoner Euro för en övergång men Babel ska ha sagt att han velat fortsätta karriären i Besiktas och hoppats på en ny kontrakt.

Babel gjorde 13 mål samt 6 assist på 32 ligamatcher förra säsongen och var en av Besiktas bästa spelare. Det var också personligt bästa i antalet ligamål på en säsong. Han har varit i Besiktas i 1,5 säsonger och ser ut att vara kvar ett par år till. Han har tidigare också spelat två säsonger i Kasimpasa.