NTV Spor: Besiktas vill låna Nacer Chadli

NTV Spor skriver i en exklusiv nyhet att Besiktas vill låna Nacer Chadli från West Bromwich.

West Bromwich åkte ur Premier League förra säsongen och ska spela i Championship nästa säsong, något som den 28-årige vänstermittfältaren Chadli inte vill göra. Därför har Besiktas enligt NTV Spor undersökt möjligheten att låna honom under den kommande säsongen. Chadli spelar just nu VM med Belgien och blev stor matchhjälte i åttondelsfinalen mot Japan när han efter att ha blivit inbytt gjorde segermålet som tog Belgien till kvartsfinal på tilläggstid. Det var hans 6e mål i 48e landskampen.

Förra säsongen (17-18) spelade han bara 5 matcher i Premier League för West Bromwich pga skador. Säsongen innan (16-17) gjorde han 5 mål och 5 assist på 31 ligamatcher. Innan flytten till West Bromwich spelade han tre säsonger för Tottenham och säsongen 2014/15 gjorde han 11 mål på 35 matcher i Premier League. Han har även spelat A-lagsfotboll i Twente och AGOVV Apeldoorn (lägre division i Holland).