Officiellt: Berke Özer och Baris Alici klara för Fenerbahce

Fenerbahce har gjort klart med två unga spelare från Altinordu FK.

Tidigare under tisdagen kom uppgifter om att Fenerbahce hade kommit överens med två spelare från Spor Toto 1. Lig-klubben Altinordu. Spelarna det handlade om var den 18-årige målvakten Berke Özer (till höger på bilden) och den 21-årige yttermittfältaren Baris Alici.

På tisdagskvällen blev båda spelarna officiellt klara för Fenerbahce. Det är i skrivande stund oklart hur långa spelarnas kontrakt är och vad övergångssumman blir men tidigare uppgifter sa 4 miljoner Euro för båda spelarna. Läs mer i länktipset ovan!

Fenerbahces tränare Phillip Cocu säger följande om värvningarna: ”Det är mycket bra för vår klubb att knyta till oss två unga talangfulla spelare. Det är en av våra viktigaste punkter, att värva unga talangfulla spelare med hög potential som kommer att vara användbara för klubben i framtiden.”