Officiellt: Trabzonspor värvar iransk landslagsspelare

Trabzonspor har gjort klart med den iranska landslagsspelaren Vahid Amiri, 30 år.

Amiri som spelar vänstermittfältare har skrivit på för två år med Trabzonspor som inte betalar någon övergångssumma då spelarens kontrakt med Persepolis gick ut efter den förra säsongen. Amiri har spelat 38 landskamper för Iran och var med i VM tidigare i somras där han startade Irans alla matcher i gruppspelet.

Han har spelat de två senaste säsongerna i Persepolis där han har blivit iransk ligamästare två år i rad.

– Jag är mycket glad över att ha kommit till Trabzonspor. Jag känner sedan tidigare till klubbens storhet och deras supportrar. Jag hoppas att jag kan göra mitt bästa för klubben och supportrarna, sa Amiri när han presenterades på presskonferensen.

Vahid Amiri är Trabzonspors första nyförvärv under sommaren.

UPPDATERING:
Vahid Amiris tvåårskontrakt är värt totalt 1,4 miljoner Euro. 750 000 Euro för säsongen 2018/19 och 650 000 Euro för säsongen 2019/20.

Hans agent Amir Saadati får 140 000 Euro.