Rykten: Wilshere uppges ha gjort sitt val

Enligt den engelska tidningen The Guardian så har Jack Wilshere gjort sitt val. 

De turkiska sportmedierna har starkt rapporterat om att det är en tidsfråga innan Jack Wilshere skriver på för Fenerbahce. I England har det också rapporterats om Fenerbahces intresse i spelaren samtidigt har det ryktats om att Jack Wilshere har väntat på om det skulle trilla in något bud från engelsk klubb. Enligt engelsk media så har även Everton, Crystal Palace, Newcastle och West Ham varit intresse varav den sistnämnda klubben ska ha kommit med ett bud till spelaren.

Enligt The Guardian så ska West Ham ha erbjudit ett treårskontrakt till Jack Wilshere och båda parterna ska vara muntligt överens om kontraktet. Fotomac rapporterar att Wilshere har accepterat än lägre lön i West Ham än den lönen som Fenerbahce ska ha erbjudit. Lönen i West Ham ska tydligen ligga på 5,2 miljoner pund per år vilket motsvarar mer än 5,8 miljoner euro.