Serdar Tasci kan hamna i Istanbul Basaksehir

Den 31-årige mittbacken Serdar Tasci är klubblös efter att hans kontrakt med Spartak Moskva har gått ut och kan nu hamna i Istanbul Basaksehir.

Tasci som är född- och uppvuxen i Tyskland och har turkiskt ursprung har genom åren många gånger kopplats ihop med en flytt till Turkiet. Kanske hamnar i Süper Lig nu? Enligt turkiska medier har Istanbul Basaksehir erbjudit honom ett treårskontrakt värt 2 miljoner Euro per säsong.

Han har spelat de fem senaste åren med undantag för vårsäsongen 2015/16 då han var utlånad till Bayern München för Spartak Moskva i Ryssland. Där har han spelat 85 tävlingsmatcher och förra säsongen spelade han 14 ligamatcher. Innan flytten till Ryssland spelade han 7,5 säsonger i Stuttgart där det blev 243 tävlingsmatcher med ligaguldet säsongen 2006/07 som den stora höjdpunkten.