Trezeguet uttalar sig om Galatasaray: ”Jag hoppas att övergången blir av”

Kasimpasas yttermittfältare Mahmoud Hassan med smeknamnet Trezeguet har uttalat sig om Galatasarays intresse.

Trezeguet var på lån från Anderlecht till Kasimpasa under förra säsongen och gjorde stor succé med 13 mål samt 7 assist på 31 ligamatcher. Efter säsongen utnyttjade Kasimpasa köpoptionen i lånekontraktet på 2 miljoner Euro och Trezeguet skrev på ett som sträcker sig över två säsonger till juni 2020.

Trezeguet har kopplats ihop med en flytt till Galatasaray och Kasimpasa är inte villiga att sälja honom för mindre än köpklausulen på 5 miljoner Euro som finns i hans kontrakt. Förutom Galatasaray har även Inter från Serie A visat intresse.

Trezeguet spelade nyligen VM med Egypten som åkte ut i gruppspelet efter tre raka förluster. Under tisdagen anlände han till Istanbul för att ansluta sig till Kasimpasas försäsongsträning. Vid ankomsten gjorde han ett uttalande till beIN Sports reporter: ”Jag hoppas att övergången till Galatasaray blir av men jag har kommit till Turkiet för att börja träna med Kasimpasa. Och det är inte bara Inter utan även andra klubbar från utlandet har visat intresse för mig. Men just nu är jag Kasimpasas spelare.”