Bafetimbis Gomis’ hälsning på Twitter: ”Jag är mycket lycklig över att vara i Turkiet”

Det har varit mycket skriverier om Galatasarays anfallare Bafetimbi Gomis under sommaren.

Gomis värvades till Galatasaray inför förra säsongen från Swansea och skrev då på ett treårskontrakt. Under sin första säsong i Turkiet vann han skytteligan i Süper Lig och slog liga, klubb samt personligt rekord.

Trots att han flera gånger påpekat att han trivs i Galatasaray och vill stanna kvar i klubben har det var mycket skriverier om att han missnöjd med sin situation. Han har uppgetts vara missnöjd med lönen och ryktats vara på väg bort.

Under torsdagen twittrade Gomis ut en bild på sig själv med texten ”Bu ülkede olduğum her gün için çok mutluyum” vilket betyder ”Att få vara i det här landet varje dag gör mig mycket lycklig” tillsammans med Turkiets flagga och ett hjärta vilket kanske kan få tyst på kritikerna.