Brasiliansk mittback klar på lån för Sivasspor

Sivasspor har gjort klart med den 31-årige brasilianska mittbacken David Braz som ansluter på lån från Santos.

Braz har spelat för Santos i sju säsonger förutom en säsong då han var utlånad till Vitoria och under den pågående säsongen har han spelat i 13 av 17 ligamatcher. Har tidigare även spelat för Flamengo och Palmeiras samt varit proffs i Europa. Värvades till grekiska Panathinaikos i januari 2009 och skrev på ett 4,5 årskontrakt men efter tre tävlingsmatcher på ett halvår lånades han ut till Flamengo som senare blev en permanent övergång.

Sivasspor har i och med värvningen av Braz i dagsläget fem mittbackar: Mattias Bjärsmyr, Carl Medjani, Vitaly Dyakov och Paul Papp.

Braz blir den tredje brassen i Sivasspor efter högerbacken Douglas som hämtats på lån från Barcelona och Robinho som tidigare fanns i klubben.