Caglar Söyüncü har anslutit till Leicester

Caglar Söyüncü fick sitt arbetstillstånd tidigare i veckan och på fredagen anslöt han sig till Leicester.

Leicester gjorde klart med den 22-årige turkiska landslagsmittbacken på Premier Leagues deadline day förra fredagen men Caglar har inte kunnat ansluta sig till klubben förrän hans arbetstillstånd blivit klart vilket det blev tidigare i veckan.

Caglar anlände till England i torsdags och på fredagsmorgonen träffade han sina nya lagkamrater, tränaren Claude Puel och övriga personal på Leicesters träningsanläggning. Efteråt gjordes det en rutinmässig läkarkontroll på honom. Därefter deltog han i lagets träning inför den kommande matchen mot Wolverhampton.

Caglar kommer att spela med nr 4 på ryggen i Leicester.

Tränaren Claude Puel sa att Caglar inte kommer att vara med i matchen mot Wolverhampton men kommer att vara redo för spel snart. Caglar skriver själv på Twitter att han är mycket glad över att komma till Leicester och kan knappt vänta på att få göra debut inför hemmasupportrarna på King Power stadion.