Enes Ünal: ”Jag är redo att möta Barcelona”

Enes Ünal blev som bekant utlånad till Real Valladolid i veckan från Villareal. 

Den turkiske anfallaren medger att det första året har varit tufft i Spanien mycket på grund av att det har varit en högre nivå men också för att det har varit en helt ny kultur för honom och att han har haft problem med språket. Den här gången besvarade han den spanska pressens frågor på spanska och sade att han vill spela många matcher och göra många mål för Real Valladolid:

– Jag vill spela så många matcher som möjligt och göra mål som ska hjälpa laget till framgångar. Jag kan dock inte ge er en siffra men mitt primära mål för den här säsongen är att hjälpa är att kämpa så mycket som jag kan och hjälpa laget. Sedan får vi se hur många mål jag gör, sade Enes och fortsatte:

– Den förra säsongen var väldigt svår för mig. För den spanska ligans nivå är väldigt hög och jag hade inte lärt mig tillräckligt spanska. Däremot är jag mycket bättre nu och jag känner mig mer integrerad och jag tror att den här säsongen kommer gå mycket bättre. Fysiskt sätt så känner jag mig väldigt bra och jag är redo för Barcelona-matchen.