Fenerbahce kopplas ihop med två stora namn som ersättare till Giuliano

Fenerbahces är på jakt efter ny nummer tio till laget. 

Brassen Giuliano lämnar lite överraskat efter bara en säsong och Cocu som hade sett framemot att få arbeta med mittfältaren sägs nu vilja ha in en ny offensiv mittfältare och sportchefen Damien Comolli (bilden) ska ha intensifierat jakten på en ny spelare som ska ersätta brassen.

Enligt fotomac rör det sig om ett låneförslag som Fenerbahce tänker erbjuda Bolasie som idag tillhör Everton. Den 29-årige mittfältaren imponerade under sin tid i Crystal Palace och blev värvad till Everton 2016 för 29 miljoner euro där han var given i startelvan till en början men spelade förra säsongen ”bara” 16 matcher i ligan.

En annan spelare som Fenerbahce sägs vara ute efter är den japanska storspelaren Shinji Kagawa som har kopplats ihop starkt med Besiktas den senaste månaden. Det är känt sedan tidigare att Besiktas är ute efter en ny nummer tio efter att Talisca har lämnat laget och klubben har kopplats ihop väldigt mycket med Chadli och Kagawa med den sistnämnde som prio för att värvas in. Nu sägs alltså de stora rivalerna, Fenerbahce, också vara intresserad av japanen. Enligt rapporter vill Shinji Kagawa lämna Tyskland och spelaren har kontrakt med Borussia Dortmund till 2020.

Precis som Besiktas så vill Fenerbahce också hämta in Kagawa på lån. Den 29-årige mittfältaren har gjort 95 framträdanden för det japanska landslaget och gjort 31 mål. I Borussia Dortmund har det blivit totalt 146 matcher och 41 mål samt 37 assists.