Fenerbahce ser ut att ha gjort klart med en ny vänsterback

Fenerbahce är inte klara på transfermarknaden och efter uttåget i CL-kvalet och den halvdåliga starten i ligan så vill klubben förstärka laget. 

Nu rapporteras det i flera turkiska medier att klubben har hittat en ny vänsterback i Cristian Ramirez som kommer närmast från FC Krasnodar i Ryssland.

Spelaren har på sitt Instagram-konto även publicerat bilder från Istanbul där han har besökt flera ställen och samtidigt börjat följa Fenerbahce-konton. Samtidigt har Fenerbahce-spelaren Josef de Souza börjat följa Ramirez på Instagram vilket har förstärkt ryktena om att Ramirez verkligen är klar för Fenerbahce.

Cristian Ramirez är en ung vänsterback, 24 år, från Ecuador med 14 landskamper för landslaget och har stött på Fenerbahce tidigare i Europa League-spelet och har varit given i Krasnodar och startat alla tre matcher hittills i den ryska ligan.