Franska klubbar visar intresse för Vida

Besiktas kroatiske försvarare, Domagoj Vida, fortsätter att dra till sig intresse.

Vida såg länge ut att lämna för Premier League då han ständigt kopplades ihop med flera engelska klubbar, bland annat Arsenal och Liverpool men även Leicester & West Ham.

I och med att transferfönstret har stängt i England så är inte en flytt till Premier League möjlig men beIN Sports skriver nu att det finns intresse från franska Ligue-1 klubbarna Lyon och Monaco. Lyon har nyligen sålt en mittback till Benfica vilket gör att klubben nu är ute efter en ersättare enligt källan. Samtidigt ska Monaco ha följt Vida under en längre tid och träffats med spelarens agent den senaste tiden för att diskutera eventuella möjligheter för en värvning. Det ska ännu inte ha kommit in några bud till Besiktas från de franska klubbarna enligt beIN Sports.