Göztepe jagar Marcus Berg

Göztepe uppges vara intresserade av den 32-årige svenska landslagsanfallaren Marcus Berg som har gjort 18 mål på 62 landskamper.

Det är supportersidan Göztepeliler.com som skriver på Twitter att Göztepe ser över möjligheten att värva Berg och att det förväntas bli klart under den kommande veckan hur det går med det.

Göztepe hade Demba Ba på lån i klubben under den andra halvan av förra säsongen och efter att Ba gjort 7 mål på 13 ligamatcher försökte klubben skriva ett längre kontrakt med honom men Ba gick till den kinesiska ligan. Klubben har varit ute efter Mario Gomez men det ser inte ut att bli av vilket innebär att jakten på en första anfallare fortsätter.

Ska lösningen bli Marcus Berg? Berg spelade fyra säsonger i Panathinaikos där han gjorde 95 mål på 151 tävlingsmatcher och vann skytteligan i grekiska ligan säsongen 2016/17 innan han flyttade till Al-Ain i Förenade Arabemiraten. Där har han fortsatt göra mål och vann skytteligan förra säsongen med 25 mål på 21 ligamatcher. Han har även spelat för IFK Göteborg, Groningen, Hamburg och PSV Eindhoven.