Ingen fortsättning i Fenerbahce för Janssen

Det blir inget förlängt lån mellan Tottenham och Fenerbahce för Vincent Janssen.

Den holländske anfallaren lånades in från engelska Tottenham på ett säsongslån för fjolårets säsong där Janssen blev populär ganska snabbt i klubben men missade ett par månaders spel efter en allvarlig skada i slutskedet. Det är ingen hemlighet att Fenerbahce har velat förlänga avtalet med Janssen men de ekonomiska förhållanden har försvårat möjligheten för klubben och samtidigt har Tottenham inte värvat in någon spelare den här sommaren.

Under onsdagskvällen postade Janssen ett Instagram-inlägg med bilder från hans tid i Fenerbahce och Turkiet där han skrev följande:

– Till alla Fenerbahce-fans vill jag säga att jag är väldigt stolt över att jag blev en del av er fina Fenerbahce-familj, spelade matcher för klubben och gjorde några mål i den blågula tröjan. Olyckligtvis kunde jag inte hjälpa laget i de sista månaderna att vinna ligan på grund av min skada. Jag skulle vilja tacka er alla som hjälpte mig förra säsongen och jag är väldigt glad över att ha träffat på många bra människor under min tid i Istanbul. Jag älskar dig Turkiet, skriver Vincent Janssen på sitt instagram-konto.