Inläggen som får supportrarna att höja på ögonbrynen

Fenerbahce är inte klara på transfermarknaden. 

Igår började det rapporteras om att Simon Kjaer är på lagets radar och att Cocu vill ha den danske försvararen som spelade i Fenerbahce mellan 2015-2017. Samtidigt ryktas det även om Galatasaray.

Simon Kjaer var en mycket omtyckt spelare i Fenerbachce och som stod för flera bra prestationer och var inte så nöjd över att lämna Istanbul och Fenerbahce när han väl såldes till Sevilla. Nu har Simon Kjaers fru, Elina Kjaer delat inlägg på sitt Instagram-konto som gör Fenerbahce-supportrarna nyfikna. Elina la först upp en bild på sin Instagram-story där hon skrev ”vart är vi på väg?” med Stockholm och Istanbul som svarsalternativ. Senare taggades hon i ett inlägg som lades upp av Tolgay Arslans fru,  med en ihop knuten Galatasaray-flagga.

Är Simon Kjaer på väg tillbaka till Fenerbahce eller kanske till en annan turkisk klubb?