Senaste nytt: Fenerbahce överens med Tottenham om fransk landslagsman

beIN Sports rapporterade för en stund sedan en stor nyhet om att Fenerbahce har kommit överens med både Moussa Sissoko och Tottenham.

Fenerbahce har länge jagat en innermittfältare med offensiva kvalitéer och det rapporterades redan förra veckan om att Fenerbahce var intresserade av Sissoko som är även fransk landslagsman och var en av flertalet stora namn som hamnade utanför VM-truppen i somras.

Sissoko har de senaste fem åren spelat i engelska Premier League. Mellan 2013-2016 representerade han Newcastle och med bra prestationer fick Tottenham upp ögonen för honom där han har spelat sedan han lämnade Newcastle och spelade 90 minuter i Tottenhams första ligamatch den här säsongen.

Den 29-årige fransmannen har även hunnit spela 53 landslagsmatcher för Frankrike sedan sin debut 2009 och gjort två mål. Sissokko var med när Frankrike tog sig till EM-final 2016.

*Artikeln uppdateras*