VIDEO: Besiktas besegrade Akhisarspor i premiären

Besiktas rivstartade premiärmatchen hemma mot Akhisarspor.

Hemmalaget spelade med ett högt tempo och pressade gästerna. Det var dock inte sex minuter innan slutet som Besiktas tog ledningen i matchen. Pepe gav ledningen i den 39:e matchminuten. Den portugisiske mittbacken gjorde även lagets förra säsongen lagets första mål för säsongen.

Bara tre minuter senare så utökade Ryan Babel ledningen till 2-0 för Besiktas som gick in i halvtidsvilan med ledningen. De turkiska cup- och supercupmästarna Akhisarspor visade dock upp en annan sida i andra halvlek. Seleznyov reducerade till 2-1 i den 57:e minuten. Trots chanser i slutet av matchen så blev det ingen kvittering för gästerna.

Daniel Larsson fanns med från start i Akhisarspor och blev utbytt i den 68:e minuten.