Cüneyt Çakır dömer stormatchen i Champions League

Den här veckan är det dags för starten av Champions League 2018/2019.

Cüneyt Çakır som är turkisk FIFA-domare har återigen fått ett stort uppdrag och kommer denna gången att döma matchen mellan Liverpool och Paris Saint Germain som spelas tisdagkväll på Anfield med avspark 20:45.

Till sin hjälp kommer han ha sina kollegor Bahattin Duran occh Tarık Ongun på långsidorna. Fjärdedomaren är Mustafa Emre Eyisoy och på kortsidorna kommer Hüseyin Göçek och Barış Şimşek att finnas.

Matchen mellan Liverpool och PSG blir Cüneyts 38:e Champions League-match som han dömer. Cüneyt Çakır har sedan Champions League 2010/2011 dömt hela nio raka säsonger i turneringen. Den turkiske domaren har dömt fem semifinaler och dömde finalen 2015 mellan Juventus-Barcelona.