Europa League: Spelare från Besiktas med i omgångens elva

Besiktas tog en övertygande seger i den första omgången av Europa Leagues-gruppspel.

Sarpsborg 08 besegrades med 3-1 efter att Ryan Babel, Enzo Roco Andia och Jeremain Lens nätat för hemmalaget. Gästerna reducerade i den 94:e minuten genom Kristoffer Zachariassen, läs mer om matchen här.

När UEFA presenterade omgångens elva för Europa League så fanns en spelare från Besiktas med, mittbacken Roco.

Enzo Roco kom gratis från Cruz Azul den här sommaren och är 26 år gammal. Spelaren har hunnit med att spela 21 landskamper för Chile sedan han debuterade 2012.

Mittbacken är född Enzo Pablo Andia men 2014 bytte han efternamn till Roco för att hedra sin mamma och morfar. Därför kan det vid vissa hemsidor skrivas Enzo Andia och ibland Enzo Roco eller ibland båda efternamn eller enbart hans nuvarande efternamn Roco.